Letselschade ... en dan?

Letselschade kan door verschillende dingen komen, zoals een verkeersongeluk, een arbeidsongeval, een aanval door een dier of een mishandeling. De gevolgen zijn soms ernstig en moeilijk te overzien. Vooral als het gaat om verlies van inkomen, kosten voor huishoudelijke hulp of psychische schade.

 

Schadeverhaal

Als u geen ervaring hebt met letselschade, is moeilijk te volgen op welke vergoeding van uw schade u recht hebt. U krijgt te maken met verzekeraars, die de schade willen vergoeden die zij redelijk achten. Dat is niet altijd de volledige, werkelijke schade.  Deskundige hulp is daarom onmisbaar.

 

Wij hebben veel ervaring en beschikken over een kring van eigen deskundigen en adviseurs om uw schade goed te kunnen behandelen.

 

Contact

Gratis en zonder verplichtingen kunnen wij een gesprek voor u regelen bij onze kantoren in Hulst, Terneuzen of Middelburg, of zelfs bij u thuis. Dat kunt u doen door ons te bellen of te mailen.

 

Gang van zaken

De advocaat beoordeelt samen met u of iemand anders aansprakelijk is voor de schade. U kunt, als u dat wilt, de advocaat vragen uw zaak verder te behandelen. Dit kan geld kosten. Vaak kunt u deze kosten laten betalen door de partij die verantwoordelijk is voor de schade. De advocaat zal dit gratis met u bespreken.

Als de wederpartij aansprakelijk is, verhaalt de advocaat uw schade en ook de kosten van de rechtsbijstand bij de tegenpartij.

 

Alle nieuwsberichten
foto-letselschade