Gratis spreekuur of kennismakingsgesprek

Wij van De Rechter Advocaten & Mediators vinden dat u met juridische vragen niet langer rond moet lopen dan noodzakelijk. Daarom kunt u bij ons op al onze kantoren elke dag van 8.30 uur tot 9.30 uur terecht op het gratis inloopspreekuur. Schikt dit tijdstip u niet of komt u liever op afspraak? Dan kunt u ons natuurlijk bellen of mailen voor een afspraak.

Telefoon kantoor Terneuzen: 0115 - 617200
Telefoon kantoor Hulst: 0114 – 312090
Telefoon kantoor Middelburg: 0118 - 370670 

Online uw afspraak plannen?
Dat kan als u in het opmerkingenveld drie voorkeursdata en tijden aangeeft voor een afspraak en (bij voorkeur) de naam van de advocaat met wie u een afspraak wenst te maken. Wij nemen dan per mail of telefonisch contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt zich ook aanmelden voor ons dagelijks gratis inloopspreekuur via www.inloopspreekuuradvocaat.nl

Het tijdens het inloopspreekuur indienen en/of het beantwoorden van uw vraag resulteert niet in een advocaat-cliënt relatie, tenzij anders wordt overeengekomen en/of uitdrukkelijk een opdracht wordt verleend en aangenomen. 

Dit betekent onder andere dat in een geschil, onderhandeling of rechtszaak de advocaat of een kantoorgenoot tegen u zou mogen optreden, tenzij u eerder al een opdracht aan de advocaat heeft verleend.

Hetgeen tijdens het inloopspreekuur is besproken blijft vallen onder de geheimhoudingsplicht van de betreffende advocaat.


 

Maak een afspraak

Updating
Captcha
Bedrijf
Naam *
Adres
Postcode
Plaats
Email
Telefoon *
Fax
Contact via
Opmerkingen *
* Verplichte velden