Wanneer u een advocaat nodig heeft gaat dat meestal om minder plezierige momenten in uw leven met een grote, vaak emotionele, impact. Of het nu gaat om een echtscheiding, een ontslag, een burenruzie, of een (verkeers)ongeval: wij zien het als onze taak om u zo goed als mogelijk uit deze situatie te laten komen.

U wilt snel duidelijkheid, zowel inhoudelijk als financieel, én de beste oplossing voor uw zaak. Daarom kunt u bij ons elke dag terecht op het gratis inloopspreekuur. Daarom zijn onze advocaten elk gespecialiseerd in een rechtsgebied en grotendeels lid van een specialisatievereniging. Daarom werken wij daar waar mogelijk ook met vaste tarieven. En daarom zijn twee van onze advocaten ook actief als mediator.

  

Blog's

Er zijn geen berichten beschikbaar

Nieuws

Ontslag van een executeur 19-10-2021
Iemand kan in zijn testament een executeur aanwijzen. Wat doet die precies? Wat is het verschil tussen een één, twee en drie sterren-executeur en hoe kan een executeur eventueel van zijn taken worden ontslagen? Mr. Hanneke Berbée-van Koningsbruggen legt het in haar artikel "Ontslag van een executeur" allemaal uit. Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of andere vragen op het gebied van het erfrecht, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 
Lees verder...
Wijziging geslachtsnaam van een minderjarig kind na echtscheiding? 20-9-2021
Hoe zit het met het wijzigen van de geslachtsnaam van een minderjarig kind na echtscheiding? Welke procedures moeten daarvoor worden gevoerd? Mr. Annelies Duerink-Bottinga geeft uitleg! Heeft u nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 
Lees verder...
Aansprakelijkheid voor fraude of grove nalatigheid bij elektronisch betalen 19-7-2021
Wanneer is er sprake van fraude of grove nalatigheid als er oneigenlijk gebruik wordt gemaakt van je bankpas? En hoe zit het dan met de aansprakelijkheid? Mr. Femke van den Berg geeft uitleg in haar artikel "Aansprakelijkheid voor fraude of grove nalatigheid bij elektronisch betalen". Heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of komt u langs tijdens ons dagelijks inloopspreekuur. 
Lees verder...
Ontslag tijdens ziekte, recht op ziekengeld? 10-6-2021
Heeft u als werknemer in geval van ontslag tijdens ziekte recht op ziekengeld?
Mr. Veronique Verhaegen geeft daarover uitleg in haar column "Ontslag tijdens ziekte, recht op ziekengeld?"
Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel, of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Lees verder...