Mr. F.J.I. van den Branden


Mr. F.J.I. van den Branden (Francis) is afgestudeerd en gespecialiseerd Personen- en Familierecht advocaat en aangesloten bij de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators). Zij is tevens werkzaam als advocaat-mediator. Francis kan u adviseren of bijstaan in procedures over de diverse onderdelen van het familierecht, zoals echtscheiding, boedelscheiding, alimentatie, omgang, gezag, adoptie, naamswijziging enz. Ook treedt zij op voor minderjarigen in het kader van procedures op het gebied van jeugdzorg of afstamming of voor ouders van minderjarigen in het kader van ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. Daarnaast kan zij ouders bijstaan op het gebied van internationale kinderontvoering.

Francis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

- Personen- en Familierecht

Deze registratie verplicht Francis elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Wij zijn er voor u:

Mr. J.E.S. de Rechter Mr. J. Schuttkowski Mr. M. Harte Mr. J.C.M. Berbée Mr. R.W. van Voorst Vader Mr. F.J.I. van den Branden Mr. V.M.C. Verhaegen Mr. F.A. van den Berg