Mr. J.C.M. Berbée- van Koningsbruggen


Mr. J.C.M. Berbée- van Koningsbruggen (Hanneke) is afgestudeerd gespecialiseerd Personen- en Familierecht advocaat en Scheidingsmediator. Zij heeft als lid van de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) jarenlange ervaring als scheidingsmediator en advocaat in familierechtelijke procedures waaronder begrepen echtscheidingen van ondernemers, boedelscheidingen en erfrechtelijke kwesties. Hanneke is ook lid van de VEAN (Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland). In huurzaken treedt zij op voor zowel huurders als verhuurders.

Hanneke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Erfrecht
- Personen- en Familierecht

Deze registratie verplicht Hanneke elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Wij zijn er voor u:

Mr. J.E.S. de Rechter Mr. J. Schuttkowski Mr. M. Harte Mr. J.C.M. Berbée Mr. A.N.E. Duerink Mr. R.W. van Voorst Vader Mr. F.J.I. van den Branden Mr. V.M.C. Verhaegen Mr. F.A. van den Berg